top of page

Rugalmasság

A KKV szektor sokszínűségéhez és változékonyságához az évek során alkalmazkodtak a különböző szolgáltatások is. A bérelhető, rugalmasan átalakítható irodahelyiségek és a kölcsönözhető munkaerő mellett természetesen a különböző elemekből összeállítható vállalatirányítási rendszerek sem maradhattak le, amelyek képesek lekövetni a KKV szektorra jellemző folyamatos változást. Az SAP Business By Design pontosan ezt a célt szolgálja.


Növekedésre tervezve

Dinamikus, felhőalapú, jól konfigurálható megoldásra van szüksége azoknak a KKV-knak, amelyek növekedési pályára szeretnének állni, legyenek bármilyen iparágban. Érdemes olyan integrált üzleti menedzsment megoldást választani már az első lépéstől, amely skálázható, így a vállalkozással együtt képes növekedni.


Nemzetközi vizekre evezve

Egy vállalkozás életében az egyik legizgalmasabb pillanat, amikor már nem csak a hazai piac lehetőségeit használja ki, de elkezdi kielégíteni a külföldi ügyfelek igényeit is. Ezekben az esetekben hatalmas előnyt jelent, ha az adott vállalat olyan vállalatirányítási (ERP) rendszert használ, amely könnyen alkalmazkodik a külföldi szabályozásokhoz is. Az SAP Business By Design képes a növekedési potenciált valódi eredményekre váltani a külföldre terjeszkedő cégek számára is.


A siker kulcsa: fejlődés és irányítás

Az elmúlt időszak minden vállalkozást ráébresztett arra, hogy a fejlődés – de sok esetben a fennmaradás – kulcsa a hatékony működés és a folyamatos innováció. A digitális rendszereknek köszönhetően a vállalkozók szinte valós időben tudják nyomon követni a vállalkozás működését és a rendelkezésre álló pontos adatok fényében meghozni a döntéseket egy esetleges változtatásról. A megfelelő vállalatirányítási rendszerrel rendelkező cégek egy krízis esetén sokkal gyorsabban reagálhatnak az új helyzetekre, bővíthetik vagy adott esetben csökkenthetik szolgáltatásaikat, új termékkínálatot vagy akár új szolgáltatási modellt vezethetnek be, amivel versenyelőnyre tehetnek szert a digitális érettség alacsonyabb fokán működő versenytársaikkal szemben.


bottom of page