top of page

Profi értékesítési folyamat - így spórolnak időt, energiát a feketeöves értékesítők

Az értékesítés egyik legnagyobb kihívása, hogy minél nagyobb létszámú potenciális vásárlót tereljen döntési helyzetbe. Bármennyire is igyekszik egy értékesítő, a létszám miatt ez előbb-utóbb kezelhetetlenné válik és egyébként ígéretes leadek sikkadhatnak el az értékesítés bármely szakaszában. Ezt elkerülendő érdemes olyan mindenre kiterjedő támogatást nyújtó eszközt használni, mint az SAP Business ByDesign rendszere.


Kampányindítás okosan

Egy-egy kampány sikerének egyik faktora a célcsoport meghatározása, amelyet ha precízen, pontosan sikerül körbehatárolni, definiálni akkor az eredményes leadeket hoz a konyhára. Természetesen a célcsoportok más kampányokhoz is újra meg újra felhasználhatóak, amennyiben precíz és követhető a nyilvántartásuk. Ebben tud nagy segítségre lenni az SAP Business ByDesign rendszere.


Adatalapon megismerhető a vevők

Egy-egy értékesítési folyamat eltérő is lehet termékenként vagy akár kampányonként. A folyamatokat akkor fogjuk tudni összehasonlítani és megítélni a sikerességüket, ha egy olyan eszköz áll a rendelkezésünkre, amely a pipeline egyes lépéseit ki tudja elemezni és előre tudja jelezni, hogy egy-egy lead mikor tud élesedni, egyúttal akár végre is hajtja a vevői értékesítési folyamatot. Az elemzések pedig természetesen nyomon követhető a lehető legegyszerűbb formában, letisztult dizájnnal az SAP Business ByDesign mobilappján keresztül okostelefonról is.


Bármilyen ügylet

Háromszögügylettől a projektalapú értékesítésen át az egyszerű disztribúcióig minden folyamathoz egyszerű és átlátható támogatói felületet biztosít, illetve az eladáshoz kapcsolódó szervizelés is menedzselhető az SAP Business ByDesign segítségével.Megtudna többet is az SAP KKV-k számára is elérhető felhő megoldásáról, az SAP Business ByDesignról? Kérjen saját online bemutatót most!

bottom of page