Digitális kollégák, átalakuló munkavézgés

Amíg néhány éve csak luxusnak tűnt egy-egy folyamat automatizálása céges berkekben, mára már az állandó erőforráshiány olyan szintre jutott, ahol az automatizáció már nem hókuszpókusz többé, hanem alapkellék. Az emberi munkavégzés értékessé vált, hiszen egyre kevesebb van belőle, függetlenül a szakképzettségtől, ezért a kreatív vagy éppen stratégiai gondolkodásnak csak úgy tudunk teret engedni, ha az ismétlődő, unalmas feladatokat automatizáljuk.


Automatizálható e-mailezés

Ki ne érezte volna már azt az érzést, hogy újra és újra ugyanazt a folyamatot csinálja végig, amikor beérkező szállítóleveleket, számlákat, egyéb dokumentumokat letölti, lementi, esetleg továbbküldi. A hétköznapi e-mailezés autómatizálható részében tud segítségre lenni az SAP Business ByDesign.


Titkárnő vagy éppen projektmenedzser

A beérkező dokumentumokat az SAP Business ByDesign intelligensen képes felismerni, szinte már úgy működik, mint egy virtuális kolléga. A felismert dokumentumokat képes automatikusan letölteni, besorolni a számlákat, szállítóleveleket beolvasni és továbbküldeni. Mindemellett a beérkező dokumentumokból (például megrendelés) képes továbbiakat generálni (teljesítési igazolások, szállítólevelek), ami szintén automatizmusával sok-sok órányi ismétlődő feladat terhét veszi le a dolgozók válláról. Az e-mail csatolmányok feldolgozásán túl alapszintű feladatkiosztásban is tud segítségünkre lenni, akár egy projektmenedzser, az e-mailben található dokumentumokkal kapcsolatos feladatot automatikusan képes rögzíteni, ezáltal egyfajta információs központtá is válik.


Precizitás és határidők

Az automatizált munkafolyamatok nagy előnye - amellett, hogy értékes munkaerőt szabadít fel - hogy szinte nullára csökkenti a hibalehetőségek számát. A rendszer ugyanakkor nem várakozik egy-egy e-mail olvasásával, vagy feldolgozásával, hanem azonnal cselekszik, így felgyorsul a munkavégzés is.