A KKV-k digitális bajnokai már köztünk vannak

Minden vállalkozás más és más miatt lesz sikeres, ami szinte mindegyikben közös, az az, hogy digitális érettség nélkül megvalósítani azt az ugrásszerű növekedést, amire a legtöbb KKV vágyik, szinte lehetetlen. Az automatizáció és a digitális eszközök olyan lehetőségeket adnak a vállalkozások kezébe, amelyek azonnal növelni tudják a hatékonyságot, optimalizálni az erőforrásokat és ami a legfontosabb, támogatják az adatalapú döntéshozatalt. Az SAP Business ByDesign felhőalapú ERP megoldás a kezdetektől rugalmas üzleti folyamatokkal támogatja az ügymenetet, többezer vállalat bevált gyakorlatain alapul, összekapcsolja a vállalat minden elemét, így a növekedési fázisban is rugalmasan idomul a cég vezetéséhez szükséges folyamatokhoz.


 

 

Mobile first, mindent a mobilra

Döntést hozni a Balaton partján, vagy úton két találkozó között már egyáltalán nem lehetetlen, ha a vállalkozás minden adata, riportálási mechanizmusa a zsebünkben van, és néhány koppintással elérhető. Az elemzés minden üzleti folyamat része, így teljes átláthatóságot kap a cég működése, azaz pillanatok alatt, mobiltelefonra optimalizálva elérhető riportokat hívhatunk le az SAP Business ByDesign segítségével. Így válik egy-egy összetettebb pénzügyi döntés meghozatala is pillanatok alatt elvégezhető gyakorlattá.


Átláthatóság minden kolléga számára

A social media ma már mindenki életébe beépült, készség szinten használjuk a különböző felületeket, posztolunk, megosztunk, kommentelünk. Ugyanilyen egyszerűen lehet egy felhőalapú vállalatirányítási rendszerben is dolgozni, hiszen az egyes riportok azonnal megoszthatók egy dedikált csapattal, így időszerűbb, teljesebb rálátást biztosít számukra. A felhasználóknak egyszerű, átlátható, világos képet ad az egyes mutatókról, így a következő lépések megtétele már egyértelmű lesz.


A külföldi terjeszkedés sem probléma

Egy KKV életében a legnagyobb vágyálom a külföldre lépés. Amellett, hogy ez óriási lehetőséget jelent, rengeteg felkészülést igényel pénzügyi, adózási szempontból is. Ilyenkor jó, ha van egy olyan vállalatirányítási rendszer, amely több mint száz ország bevált gyakorlatára épülő eszköztárral rendelkezik és képessé teszi az adott vállalatot arra, hogy alkalmazkodjon különböző adózási követelményekhez, pénznemhez és akár új piacokat is meghódíthasson.


Megtudna többet is az SAP KKV-k számára is elérhető felhő megoldásáról, az SAP Business ByDesignról? Kérjen saját online bemutatót most!